E-Captain
Euromat
LinkedIn
Facebook
Twitter

Nieuwe voordelen lidmaatschap

Het VAN-bestuur is verheugd te melden dat in de week van 3 februari 2014 een samenwerkingsovereenkomst is gesloten met Inhuisjurist. Dit levert voor alle leden nieuwe voordelen op die verbonden zijn aan het lidmaatschap. Alle VAN-leden hebben recht op gratis beantwoording door Inhuisjurist van hun eerstelijns juridische vraag. Mogelijke volgende gesprekken gaan tegen scherpe tarieven en op redelijke voorwaarden.

Inhuisjurist helpt organisaties grip te krijgen op hun juridische zaken. Vanuit de filosofie dat een juridisch probleem nooit op zich zelf staat kijkt Inhuisjurist verder. Het in kaart brengen van de juridische risico’s binnen een organisatie, proactief werken en een duidelijke organisatie en sectorkennis, vormen de kracht van Inhuisjurist. Dit doet Inhuisjurist in combinatie met een laagdrempelige manier van werken en een pragmatische mentaliteit. Begrijpelijk en toegankelijk,  waarbij Inhuisjurist niet alleen voor de ondernemer werkt maar met name samen met de ondernemer.

Het VAN-bestuur meent dat deze manier van werken goed aansluit op de cultuur binnen de branche en ziet de samenwerking met Inhuisjurist mede op basis van voorgaande ervaringen binnen de VAN zelf als een goede aanvulling op de reeds bestaande dienstverlening.